Sakarya Haber
HV
29 MART Cuma 00:14

Deprem bölgesinin altyapı onarımına Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden destek

Büyükşehir Belediyesi, 10 ilde hissedilen ve ‘asrın felaketi’ olarak nitelendirilen depremler nedeniyle altyapısı da hasar gören Kahramanmaraş’a ekiplerini yolladı. Kanal aracı ile kanalizasyon hatlarına müdahale edecek ekipler aynı zamanda bölgenin içme suyu hatlarını da onaracak.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-02-2023 17:56   Güncelleme : 13-02-2023 17:56
Deprem bölgesinin altyapı onarımına Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden destek

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), ülkemizi yasa boğan ve 10 ilde etkisini hissettiren depremlerden etkilenen bölgelere yardımlarını ilk günden itibaren sürdürüyor. Arama – kurtarma çalışmalarına ekip ve cihaz desteği sağlayan kurum, aynı zamanda yer altında yaşanan su arızalarını tespit eden hassas dinleme cihazı ile enkazlardan ses almada büyük bir başarı gösterdi.

Altyapı hatları da zarar gören ve içme suyu sorunu yaşayan bölgelere giden ekipler yaraların sarılması için Kahramanmaraş’ta altyapı çalışmaları gerçekleştirecek. Kanal aracı ile kanalizasyon hatlarının onarımını sağlayacak ekipler, aynı zamanda hayatın bir nebze de olsa normale dönebilmesi için içme suyu hatlarının yeniden sorunsuz şekilde hizmet verebilmesini sağlayacak. Kurum tarafından yapılan açıklamada ise, tüm imkanlar ile depremden etkilenen vatandaşların yanında olmaya devam edileceği açıklandı.

AdminAdmin

YORUMLAR