Sakarya Haber
HV
28 MART Perşembe 20:18

OLGUNLAR FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Ferizli Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel Olgunlar Futbol Turnuvası, yaklaşık üç buçuk hafta sür

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-08-2022 01:00   Güncelleme : 26-08-2022 01:00
OLGUNLAR FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Ferizli Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel Olgunlar Futbol Turnuvası, yaklaşık üç buçuk hafta süren kıyasıya mücadelelerin ardından sona erdi. 1 Temmuz 2022 Tarihinde başlayan turnuvanın şampiyonu, 24 Temmuz akşamı oynanan final müsabakasının ardından Yıldız Esnaf Spor oldu.

Toplam 10 Takımın katıldığı ve 5’erli iki gurup halinde mücadele ettiği olgunlar futbol turnuvasına futbolseverlerin ilgisi de yoğun oldu.

Renkli mücadelelere sahne olan turnuvanın final karşılaşmasında Cezaevi 1 Nolu Sporu 4-2 skorla mağlup eden Yıldız Esnaf Spor, bu yılki turnuvada şampiyonluk ipini göğüsleyen takım oldu.

Üçüncülük karşılaşmasın da ise Esnaf Odası Sporun özel nedenlerle müsabakadan çekilmesinden dolayı rakibi olan SASKİ Ferizli turnuvayı üçüncü sırada tamamladı.

Oynanan final müsabakasının ardından kupa seremonisi düzenlendi. Turnuvayı birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü bitiren takımlar ile turnuvada gol kralı olan sporcu, fairplay kurallarına uyarak en centilmen seçilen takım ve oyunculara protokol tarafından kupa ve madalya verildi.

Turnuvanın gol kralı 21 golle Yıldız Esnaf Spordan Nadir Türk oldu. Turnuvanın en centilmen futbolcusu ise SASKİ Ferizli takımından Cemil Gümüş seçilirken, Ferizli İlçe Kaymakamı Hasan Balcı ve Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu müsabakaları yöneten hakemlere plaket verdi.

Turnuvada ki amacın sporun birleştirici unsurlarından istifade ederek birlik ve kardeşliği pekiştirmek olduğunu ifade eden Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, “öncelikle Turnuvamıza büyük ilgi gösteren seyircilerimize teşekkür ediyorum. Turnuvanın ilk gününden beri tribünleri tıka basa doldurdular. Belediyemiz tarafından düzenlenen Olgunlar Futbol Turnuvasında şampiyon olan takımlar belli oldu. Şampiyon olan Yıldız Esnaf Spor takımını tebrik ediyorum. Bu Turnuvanın kaybedeni yoktur. Turnuvaya katılan tüm takımlar bizim gönlümüzde şampiyondur. Tekrar tüm katılımcılarımıza, takımlarımıza, hakemlerimize, seyircilerimize ve turnuvada emeği geçen çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Kupa seremonisi düzenlenen programda konuşan Ferizli Kaymakamı Hasan Balcı, dereceye giren takımları kutlayarak, emeği geçenlere teşekkür etti. 

Medektif

AdminAdmin

YORUMLAR