Sakarya Haber
HV
28 MART Perşembe 20:04

İTÜ’den Afet Bölgesine Personel Desteği

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), depremden etkilenen afetzedelere yönelik çalışmalara katkı sağlamak üzere personel ve ihtiyaç desteğinde bulundu. İTÜ’den gönderilen 35 kişilik insani destek ekibi, Adıyaman Üniversitesi’ne kurulan yardım merkezinde depremin yaralarını sarmak için çalışmalara başlayacak.

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 10-02-2023 00:29   Güncelleme : 10-02-2023 00:29
İTÜ’den Afet Bölgesine Personel Desteği

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), deprem bölgesine personel ve ayni desteğini vermeye devam ediyor. Adıyaman Üniversitesi’nde yürütülen yardım çalışmalarına destek vermek üzere güvenlik görevlileri, aşçılar ve şoförlerin yer aldığı ekibi oluşturan toplam 35 İTÜ personeli 9 Şubat’ta afet bölgesine hareket etti.

Üniversitemiz çalışanlarından oluşan destek ekiplerini, Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Koyuncu ve İTÜ Ailesi hep birlikte uğurladı. İTÜ insani destek ekibi Ayazağa Yerleşkemizdeki Rektörlük Binası önünden yola çıktı.

“İTÜ olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz”

Rektörümüz, deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarına katılmak için yola çıkan ekiplere görevlerinde başarılar diledi. Prof. Dr. Koyuncu, “Depremzede vatandaşlara destek olmak için Teknik Üniversite Ailesi olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz,” dedi.

Destek ekibini taşıyan araçta, çeşitli yaşam ve yardım malzemeleri de yer alıyor.

 

AdminAdmin

YORUMLAR