Sakarya Haber
HV
29 MART Cuma 08:19

BAŞKAN GÜNDOĞDU’DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayıml

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-08-2022 05:20   Güncelleme : 30-08-2022 05:20
BAŞKAN GÜNDOĞDU’DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Gündoğdu mesajında, 30 Ağustos zaferinin Türk milletinin ve şanlı Türk ordusunun birlikte yazdığı emsalsiz bir kahramanlık destanı olduğunu kaydetti.

30 Ağustos Zaferi, bağımsızlığımızı tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiğimiz tarihsel bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Başkan Gündoğdu, “Ecdadımız, uğrunda büyük bedeller ödeyerek, bizlere her safhası parlak zaferlerle dolu şanlı bir tarih, her karışı kanla yoğrulmuş dua ile kurulmuş cennet bir vatan armağan etmiştir” dedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlık ettiği Büyük Taarruz sayesinde, işgal altındaki vatan topraklarının düşmandan arındırıldığını ve İstiklal mücadelesinin hak ettiği büyük zaferle taçlandığını belirten Başkan Gündoğdu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“1071 Malazgirt’le başlayan Anadolu’yu kendimize vatan kılma mücadelemizi asla bitmeyeceğini yedi düvele karşı verdiğimiz Çanakkale Savaşı ile ilan etmiştik. 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi de, Türk Milletinin istiklalini ve istikbalini koruma konusundaki kararlılığının sembollerinden biri olarak tarihteki yerini almıştır. Milli mücadelemizin en zor dönemi olan Büyük Taarruz’da milletimiz, yüreklerindeki imanı,  askeri yetenek ve gücünü, büyük millet olmanın kabiliyetlerini bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir.

Büyük Zafer’e ilham veren ruh, inanç ve irade, 100 yıl önce olduğu gibi bugün de milletimize istikamet çizmektedir. Türkiye Cumhuriyeti, geleceğe daha güçlü yürüyen, ekonomisi büyüyen, genç nüfusu artarak, demokrasisini geliştiren, dostlarına güven veren bir konuma gelmiştir. Ülkemiz bugün, gönül coğrafyasındaki yüz milyonlarca dost ve kardeşinin de umudu haline gelmiştir.

Bu büyük gün vesilesi ile başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyor, başta değerli hemşehrilerimiz olmak üzere; aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum”

Medektif

AdminAdmin

YORUMLAR