Sakarya Haber
HV
28 MART Perşembe 16:38

BAŞKAN GÜNDOĞDU’DAN “29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI” MESAJI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-10-2022 06:20   Güncelleme : 29-10-2022 06:20
BAŞKAN GÜNDOĞDU’DAN “29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI” MESAJI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Cumhuriyetin Kuruluşunun 99. yılında, bölgesel ve küresel olarak her geçen gün daha da güçlenen bir Türkiye görmenin gururunu yaşadıklarını vurguladı.

Mesajında, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde son 20 yılda cumhuriyet tarihi boyunca görülmemiş yatırımlar ve kalkınma hamlelerinin gerçekleştiğine dikkat çeken Başkan Gündoğdu, Türkiye’nin savunma sanayisinden yerli üretime, sağlıktan eğitime, tarımdan sanayiye her alanda devrim niteliğinde adımlar atarak bölgesinde önemli bir güç haline geldiğini vurguladı.

Cumhuriyetin ilanının 99. yıldönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Harbi’nin kazanılmasına ve yeni devletin kuruluşuna öncülük eden tüm kahramanları saygıyla yad eden Başkan Gündoğdu, cesaret ve fedakarlıklarla elde edilen kazanımları koruyarak Türkiye’nin 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini kaydetti.

Türkiye’nin uluslararası arenada kurduğu geniş ilişkiler ağı ile insanlığın ortak sorunlarının çözümünde elini taşın altına koyan bir devlet olarak takdirle anıldığını belirten Başkan Gündoğdu, son 20 yılda kalkınma yolunda çok önemli mesafeler kat eden Türkiye’nin bugün dünyanın söz sahibi, saygın ülkelerinden biri haline geldiğini söyledi.

Başkan Gündoğdu, “milletçe duygu birliğimizin büyük bir coşkuyla tezahür ettiği bugün, Cumhuriyetimizin etrafında güçlü bir şekilde kenetlenen Aziz Milletimiz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak, birlik ve beraberlik içerisinde, hoşgörüsünü, sağduyusunu kaybetmeden ilerleme yolunda sağlam adımlarla yürümeye devam edecektir. Anlamlı duruşumuzla, kardeş kavgası çıkarmak için beyhude bir çaba içinde olan şer ve nifak odaklarına karşı en güzel cevabı vermiş olacağız. Bu duygu birliğimizi geçmişte olduğu gibi bugün de gelecekte de hep koruyacağız. Bu duygularla Cumhuriyetimizi bize emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, başta Ferizlili hemşerilerimiz olmak üzere aziz milletimizin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı yürekten kutluyorum” diye konuştu.

Medektif

AdminAdmin

YORUMLAR